BOKA FRISÖR ONLINE

För information om COVID-19, läs längre ner på sidan.

BOKA FRISÖR ONLINE

För information om COVID-19, läs längre ner på sidan.

 

COVID-19, VIKTIG INFORMATION TILL VÅRA KUNDER

Kära Headonkund,

Headon följer regeringens, UD:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Gör du detsamma är du varmt välkommen till en av våra salonger, där du kan vara helt säker på att vi alltid håller mycket hög hygienstandard.

  • Vi ber dig att tvätta dina händer med tvål och vatten när du kommer till salongen. Våra frisörer visar dig var toaletten finns och handsprit finns det gott om på alla våra salonger. 
  • Alla frisörer tvättar händerna noga och använder handsprit innan de träffar en kund. 
  • Våra frisörer desinficerar sina redskap mellan varje kund och klippkappor och handdukar tvättas mellan varje kund. 
  • Vi försöker att sprida ut oss i salongerna och visar varandra hänsyn genom att hålla avstånd vid alla tillfällen.

För våra medarbetares och kunders hälsas skull ber vi dig att boka om ditt besök om du:

  • Har förkylnings- eller influensasymptom
  • Har kommit i kontakt med någon med misstänkt Covid-19
  • Misstänker att du själv haft Covid-19

Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig på 040-370720. Du kan även avboka din tid via din bokningsbekräftelse, samt boka ny tid via vår onlinebokning på headon.se.

Vår absoluta prioritet är våra kunders och medarbetares säkerhet och hälsa. Vi fortsätter att följa utvecklingen och arbetar proaktivt för att ta hand om våra kunder och kollegor på bästa möjliga sätt.

Tack för er förståelse!

Att tänka på inför ditt besök

På Headon får du alltid en grundlig konsultation, där du tillsammans med din frisör bestämmer vilken behandling som ska utföras och hur. Du får alltid information om priset och får godkänna det innan behandlingen utförs.

Om du inte är nöjd med besöket ber vi dig vända dig till salongen så snart som möjligt, så att vi får en chans att åtgärda eventuella fel. Reklamationer senare än fjorton (14) dagar efter utförd behandling kan innebära att det är mycket svårt eller omöjligt att åtgärda.

Avbokningen måste ske senast 24h före den reserverade tiden. Avbokningar som sker efter detta och tider som inte avbokas leder till en 50 % debitering av tjänstens pris. Avbokningar tas endast emot över telefon eller via länken i bokningsbekräftelsen.