Kristianstad

Nu finns Headon även i Kristianstad! Du hittar oss mitt i city, bara ett stenkast från Stora Torg. Här sitter du bekvämt i vår nyrenoverade rymliga lokal med Galleria Boulevard rakt över gatan.

Headon, Kristianstad 2022-09-29
Headon, Kristianstad 2022-09-29

FRISÖRERNA

På Headon Kristianstad hittar du duktiga frisörer med lång erfarenhet. Oavsett vem du väljer att gå till är du i trygga händer. Alla Headon Kristianstads frisörer har gesällbrev.

Hairtalk

Med Sveriges ledande märke inom extensions är valmöjligheterna oändliga! Letar du efter en frisör som är duktig på Hairtalk? På Headon Kristianstad har vi just nu fem frisörer som är utbildade Hairtalkstylister. Boka din tid hos Kevin, Kicki, Elin, Madde eller Sara.

peruker / hårersättningar

På Headon Kristianstad kan du med medicinskt eller ärftligt håravfall få professionell hjälp. I ett avskilt rum hjälper duktiga och erfarna Kicki dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Kicki har lång erfarenhet av alla slags hårersättningar och skräddarsyr lösningar för varje kund. 

Vill du veta mer? Ring vår växel på 040-370720 så kopplar vi dig direkt till Kicki på Headon Kristianstad.

bröllop

Låt oss sätta en extra guldkant på din speciella dag med en fantastisk bröllopsfrisyr! Våra frisörer gör uppsättningar och styling till såväl bröllop som fester och baler. Vi har även möjlighet att skräddarsy våra paket för att passa just dina önskemål, allt för att göra den stora dagen så speciell som möjligt.

Kom in och prata med oss, eller ring oss på 040-370720 för att boka en första konsultation.

Frågor och Svar

Headon Kristianstad ligger mitt i Kristianstad centrum, ett stenkast från Stora Torg. Kommer du med tåget är det bara en kort promenad upp till Östra Boulevarden, där hittar du salongen mitt emot Galleria Boulevard. 

Välkommen till Headon, din frisör i Kristianstad!

För att vara säker på att få en tid som passar dig rekommenderar vi att du bokar din klippning eller färgning på förhand. Våra duktiga frisörer är ofta fullbokade. Men vid de tillfällen då det finns lediga tider sätter vi ut en skylt som annonserar att vi tar emot kunder på drop in. Går du förbi och du ser att vi har lediga tider på drop in är det bara att slinka in för att få håret fixat! 

Du kan lita på att du är i trygga händer hos alla våra frisörer på Headon Kristianstad, oavsett vem du bokar hos. Men precis som med vilket hantverk som helst är det självklart så att specialintressena kan skilja sig åt mellan olika frisörer.

Vissa kanske brinner mer för olika typer av slingor och blekningar, medan andra brinner mer för tekniskt avancerade klippningar. Vissa frisörer älskar att jobba med extensions och andra är fantastiskt duktiga på bröllopsfrisyrer.

Är det så att du letar efter en frisör som är särskilt duktig på ett speciellt område – besök oss gärna, antingen på salongen, eller genom att ringa oss. Du når vår duktiga receptionist på 040-370720, hon kan svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt frisör.

Det är inte alltid lätt att veta vilken behandling man ska boka. Är det slingor eller färg? Eller kanske behövs både och? Och hur vet man hur mycket tid som behövs för det resultat man vill uppnå? Är du osäker på vad du ska boka rekommenderar vi alltid att ringa vår växel, för att prata med vår duktiga receptionist. Du når växeln på 040-370720.

Du kan också läsa mer om olika behandlingar och tekniker HÄR.

Ja, på Headon Kristianstad har vi duktiga Sara som är utbildad barberare. Boka in dig på en lyxig behandling och fixa både hår och skägg av en utbildad barberare med många års erfarenhet. 

För att boka en bruduppsättning (eller fest/bal/tärna) ber vi dig antingen besöka salongen eller ringa oss på 040-370720. Då hjälper vi dig med både bokning av uppsättning, samt konsultation. 

Javisst, hos oss kan du göra Olaplex både som fristående behandling och i din klipp- eller färgbehandling. Vi säljer även samtliga produkter för hemmabruk.

På Headon Kristianstad finns det flera olika behandlingar och kurer du kan göra eller köpa med dig hem. 

En av våra mest populära är Kérastase Fusio Dose, som skräddarsys efter just dina behov. Du kan läsa mer om Fusio Dose HÄR. 

För dig som önskar hår som växer sig längre och starkare, utan att brytas och gå av rekommenderar vi Kérastase Extentioniste. Kuren finns både för salong och hemmabruk, läs mer om den HÄR. 

För att se alla våra kurer, klicka HÄR. 

Javisst! Vi säljer våra presentkort både i butik och online. Presentkorten är giltiga i ett år från inköpsdatumet och kan nyttjas på alla våra salonger. 

 

Klicka HÄR för att köpa ett presentkort.

Headon, Kristianstad 2022-09-29

Östra Boulevarden 42, 291 31 Kristianstad

040 – 37 07 20

Mån — Fre: 09:00 — 18:00

Lördagar: 10:00 — 14:00

Stängt: Alla aftnar och röda dagar