möllan

Mitt i Möllans kreativa myller finns vår salong Headon Möllan, ett stenkast från kvällens barstopp. För dig som kommer utifrån Malmö ligger Triangelns station alldeles runt hörnet, likaså Södervärn busstation.

Headon Möllan 2018-09-17
Headon Möllan 2018-09-17

FRISÖRERNA

På Headon Möllan hittar du duktiga frisörer med lång erfarenhet. Oavsett vem du väljer att gå till är du i trygga händer. Alla Headon Möllans frisörer har gesällbrev förutom våra Trainees som just nu jobbar mot att ta sitt gesäll. 

Hairtalk

Med Sveriges ledande märke inom extensions är valmöjligheterna oändliga! Letar du efter en frisör som är duktig på Hairtalk? På Headon Möllan har vi flera frisörer som är utbildade Hairtalkstylister. Boka din tid på 040-370720.

colour specialist

På Headon har vi just nu hela 13 frisörer som är certifierade färgspecialister. Det innebär att man genomgått den högsta och mest avancerade utbildningen som ett färgmärke erbjuder. Dessa utbildningar tar cirka sex månader att genomföra och kräver hårt arbete, både teoretiskt och praktiskt. Vi är mycket stolta över våra färgspecialister och den enorma kunskap de besitter. 

Färgspecialister 2023:
Marie L, James, Jovana, Jenny F, Sara D, Jehona, Tevide, Sanna O, Malin N, Jenny D, Johanna, Emma L och Louise.

bröllop

Låt oss sätta en extra guldkant på din speciella dag med en fantastisk bröllopsfrisyr! Våra frisörer gör uppsättningar och styling till såväl bröllop som fester och baler. Vi har även möjlighet att skräddarsy våra paket för att passa just dina önskemål, allt för att göra den stora dagen så speciell som möjligt.

Kom in och prata med oss, eller ring oss på 040-370720 för att boka en första konsultation.

Frågor och Svar

Bara ett stenkast från Möllevångstorget hittar du Headon Möllan på Södra Skolgatan. Med Triangeln runt knuten och Södervärn en kort promenad bort är det enkelt att ta sig till Headon Möllan om du kommer utifrån. Parkera bilen gör du antingen på gatan utanför, eller i något av parkeringshusen som finns i området.

Välkommen till Headon, din frisör i Malmö!

För att vara säker på att få en tid som passar dig rekommenderar vi att du bokar din klippning eller färgning på förhand. Våra duktiga frisörer på Headon Möllan är ofta fullbokade. 

Du kan lita på att du är i trygga händer hos alla våra frisörer på Headon Kristianstad, oavsett vem du bokar hos. Men precis som med vilket hantverk som helst är det självklart så att specialintressena kan skilja sig åt mellan olika frisörer.

Vissa kanske brinner mer för olika typer av slingor och blekningar, medan andra brinner mer för tekniskt avancerade klippningar. Vissa frisörer älskar att jobba med extensions och andra är fantastiskt duktiga på bröllopsfrisyrer.

Är det så att du letar efter en frisör som är särskilt duktig på ett speciellt område – besök oss gärna, antingen på salongen, eller genom att ringa oss. Du når vår duktiga receptionist på 040-370720, hon kan svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt frisör.

Ja, på Headon Möllan har vi två frisörer som är certifierade färgspecialister – Malin och Sanna O. 

En färdigutbildad frisör har genomgått en frisörutbildning, arbetat minst 3500 timmar och avlagt delprov samt gesällprov. 

En Trainee har genomgått en frisörutbildning och jobbar sedan under handledning ute på salong, på väg mot delprov och gesällprov. 

Då en Trainee inte är färdigutbildad kan man inte alltid vänta sig samma resultat som hos en av våra färdigutbildade frisörer, även om de är väldigt duktiga. Headons Trainees tar även lägre priser och längre tid på sina behandlingar, just eftersom de är under utbildning. 

Om du önskar göra något mer avancerat eller kreativt rekommenderar vi att du bokar en utbildad frisör, alternativt ringer och pratar med salongen för att stämma av att dina önskemål och förväntningar matchar Traineens nivå. 

Det är inte alltid lätt att veta vilken behandling man ska boka. Är det slingor eller färg? Eller kanske behövs både och? Och hur vet man hur mycket tid som behövs för det resultat man vill uppnå? Är du osäker på vad du ska boka rekommenderar vi alltid att ringa vår växel, för att prata med vår duktiga receptionist. Du når växeln på 040-370720.

Du kan också läsa mer om olika behandlingar och tekniker HÄR.

För att boka en bruduppsättning (eller fest/bal/tärna) ber vi dig antingen besöka salongen eller ringa oss på 040-370720. Då hjälper vi dig med både bokning av uppsättning, samt konsultation. 

Javisst, hos oss kan du göra Olaplex både som fristående behandling och i din klipp- eller färgbehandling. Vi säljer även samtliga produkter för hemmabruk.

På Headon Möllan finns det flera olika behandlingar och kurer du kan göra eller köpa med dig hem. 

En av våra mest populära är Kérastase Fusio Dose, som skräddarsys efter just dina behov. Du kan läsa mer om Fusio Dose HÄR. 

För dig som önskar hår som växer sig längre och starkare, utan att brytas och gå av rekommenderar vi Kérastase Extentioniste. Kuren finns både för salong och hemmabruk, läs mer om den HÄR. 

För att se alla våra kurer, klicka HÄR. 

Javisst! Vi säljer våra presentkort både i butik och online. Presentkorten är giltiga i ett år från inköpsdatumet och kan nyttjas på alla våra salonger. 

 

Klicka HÄR för att köpa ett presentkort.

Headon Möllan 2018-09-17
Headon Möllan 2018-09-17

S. Skolgatan 30, 214 22 Malmö

040 – 37 07 20

Mån — Fre: 09:00 — 18:00

Lördagar: 10:00 — 14:00

Stängt: Alla aftnar och röda dagar