BALAYAGE​

Här kan du läsa mer om den populära slingtekniken som ger ett naturligt, solkysst resultat.

Balayage

HÄR KAN DU LÄSA MER OM DEN POPULÄRA SLINGTEKNIKEN SOM GER ETT NATURLIGT, SOLKYSST RESULTAT.​

Vad är balayage?

Balayage är en slingteknik där man frihandspenslar blekning eller färg på håret för att skapa ett naturligt resultat. Genom att pensla färgen på längderna och lämna botten orörd, uppnår man ett mjukt och naturligt resultat. Man kan även lägga färg i botten. Balayage är perfekt om man vill ha en djupare färg i botten och ljusare på längderna. Om du ser någon med ett hår som ser naturligt solblekt ut är det mycket möjligt att det är en balayage.

Hur mycket kostar balayage?

Priset för en balayage kan variera beroende på hur långt och tjockt hår man har, samt hur mycket av håret som man vill bleka/färga. Balayage tar vanligtvis längre tid än en klassisk slingbehandling med folieslingor. Alla våra priser är från-priser, behöver din frisör använda mer material och längre tid än vad som är beräknat i grundbehandlingen kostar detta extra. Våra frisörer kommer alltid att göra en ungefärlig beräkning i konsultationen på hur mycket färg och tid som behövs och var priset kommer att landa. Detta får du alltid godkänna innan ni sätter igång. Kom gärna in, eller ring en av våra salonger, så kan våra frisörer hjälpa dig att boka och sätta av tillräckligt med tid.

Hur bokar jag en balayage?

Om det är första gången du ska göra en balayage rekommenderar vi dig att ringa in eller besöka oss för att boka din tid. Då kan frisören enklare sätta av tillräckligt med tid. Du kan även boka online. För att boka en balayage på Headon bokar du ’The Extra’, antingen med klippning eller endast slingningen. Lämna gärna ett meddelande om vad du har tänkt dig samt hur långt och tjockt hår du har.

För att boka tid, klicka HÄR.

Varm, Soft Balayage av Emma S, Möllan
Balayage av Paula, Live
Röd Balayage av Johanna, Hyllie