Färgat och blekt hår

Hur bevarar man den nyfärgade/blekta känslan längre? 

Färgat och blekt hår

Hur bevarar man den nyfärgade/blekta känslan längre? 

Vilka produkter ska jag använda för att bevara färgen längre?

För färgade hår är det viktigt att använda färgbevarande produkter. Kérastase serie Reflection är ett exempel på sådana produkter, de hjälper till att bevara glansen och pigmenten i ett färgat hår betydligt längre och bättre än ett billigare schampo utan färgbevarande egenskaper. 

Du kan också använda pigmenterade produkter hemma, för att fylla på med färg mellan frisörbesöken. Det finns dels färdigblandade färgbalsam i olika nyanser, men även en fantastisk produkt från Evo där din frisör kan skräddarsy en nyans till dig. Fråga din frisör efter Fab Pro för den perfekta nyansen, speciellt tillblandad till just ditt hår.

För ett blekt hår med en kall nyansering rekommenderar vi ett bra silverschampo eller inpackning. Det är viktigt att inte överdosera silverprodukter då det kan ge en mättad och tråkigt grå känsla. Både Kérastase och Evo har flera bra silverprodukter.

Förutom att använda ovan produkter är det även att använda vårdande produkter för att hålla håret friskt och skydda det från beläggningar från tex avgaser samt metaller och mineraler som kan finnas i vattnet. Det är också viktigt med ett bra värmeskydd om du använder värmeredskap.

Kerastase Reflection
Kerastase Blondserie
Fab Pro, det skräddarsydda färgbalsamet