HELBLEKNING

Vad är skillnad på en helblekning och slingor och hur vet man vilket man ska göra? Vi har svaren!

Helblekning

Vad är skillnaden på en helblekning och slingor och hur vet man vilket man ska göra? Vi har svaren!

Vad är helblekning?

Helblekning är precis vad det låter som – när man bleker hela håret. En helblekning används när man vill göra hela håret jämnt blekt, utan en slingad effekt. Vi har sett väldigt många helblekningar i superljusa, iskalla nyanser den senaste tiden. En sådan helblekning kräver alltid en nyansering för att dämpa de varma tonerna och få fram de kallare. Tänk på att en helblekning ger en skarpare utväxt än ett slingat hår. För dig som har mörkt hår och önskar en kreativ färgning i en eller flera färger krävs det ofta en helblekning först innan man färgar håret. 

Vad kostar en helblekning?

Det beror lite på hur långt och tjockt hår man har. Alla våra priser är från-priser, behöver din frisör använda mer material och längre tid än vad som är beräknat i grundbehandlingen kostar detta extra. Våra frisörer kommer alltid att göra en ungefärlig beräkning i konsultationen på hur mycket färg som behövs och var priset kommer att landa. Detta får du alltid godkänna innan ni sätter igång. Kom gärna in, eller ring en av våra salonger, så kan våra frisörer hjälpa dig att boka och sätta av tillräckligt med tid.

Hur bokar jag en helbelkning?

Om det är första gången du ska göra en helblekning rekommenderar vi dig att ringa in eller besöka oss för att boka din tid. Då kan frisören enklare sätta av tillräckligt med tid. Du kan även boka online, då väljer du att boka en slingbehandling ’The Extra’, antingen med eller utan klippning. Lämna gärna ett meddelande om vad du har tänkt dig samt hur långt och tjockt hår du har.

För att boka tid, klicka HÄR.

Helblekning av Emma S, Möllan
Helblekning av Maria, Live
Helblekning + kreativ färgning av James, Hyllie