Kreativ Färgning

Rosa, blått, grönt eller kanske regnbågsfärgat? Möjligheterna är oändliga när det kommer till kreativa färgningar!

Kreativ färgning

Rosa, blått, grönt eller kanske regnbågsfärgat? Möjligheterna är oändliga när det kommer till kreativa färgningar!

Vad innebär kreativ färgning?

Det vi kallar en kreativ färgning är helt enkelt en färgning där vi använder oss av färger som sticker ut, eller där färgen appliceras på ett kreativt sätt, till exempel två eller fler färger i olika sektioner av håret. 

Tar kreativ färgning längre tid än en vanlig färgning?

Oftast ja. Om frisören till exempel använder sig av olika färger blir processen längre och mer komplicerad än om man färgar hela håret i samma nyans. Ofta kan frisören också behöva förbleka håret, så att det ska ta färgen bättre. 

Vad kostar en kreativ färgning?

Det beror helt på vad du vill göra och därmed hur lång tid som krävs. Det bästa är om du ringer in, eller kommer förbi en av våra salonger så kan vi se till att vi sätter av tillräckligt med tid för det projekt du vill göra. 

Är färgen permanent eller sköljs den ut efterhand?

Det finns flera olika varianter, vissa håller längre än andra. Din frisör kommer att skräddarsy behandlingen efter dina önskemål och använda den typ av färg som är mest lämpad. Det är dock viktigt att komma ihåg att ditt hår alltid kommer att utsättas för yttre påverkan såsom tvätt, metaller och mineraler i vårt vatten, diverse produkter, föroreningar i luften, eventuella värmeverktyg osv. Allt detta gör att färgen efterhand kommer att tappa intensitet och lyster, oavsett vilken typ av färg/toning ni använder. 

Kan jag underhålla färgen hemma?

Om du har gjort en färgning där du har mer eller mindre samma ton i hela håret kan du använda dig av ett färgbalsam för att underhålla färgen. Det finns både färgbalsam i färdiga nyanser, men din frisör kan också blanda till ett helt skräddarsytt färgbalsam till dig. För att läsa mer om det skräddarsydda färgbalsamet Fab Pro, klicka HÄR

Kreativ färgning av JAMES, HYLLIE
Maja, Slottsstaden
Kreativ färgning av MaJA, SLOTTSSTADEN
Kreativ färgning av Jovana, LIVE