Ombre

Från mörk till ljus

Ombre

Från mörk till ljus.

Vad är en ombre?

En ombre innebär att man går från mörkare i botten (antingen din egen färg, eller färgad mörkare) till ljusare på längderna och helljusa toppar. Skärpan i övergången kan din frisör variera. En ombre passar perfekt om du inte vill ha en för skarp utväxt.

Är ombre och balayage samma sak?

En ombre karakteriseras av en skarpare kontrast mellan mörk och ljus, en balayage är oftast mer naturlig.

Hur mycket kostar en ombre?

Priset för en ombre kan variera beroende på hur långt och tjockt hår man har, samt hur mycket av håret som man vill bleka/färga. Ombre tar vanligtvis längre tid än en klassisk slingbehandling med  folieslingor. Alla våra priser är från-priser, behöver din frisör använda mer material och längre tid än vad som är beräknat i grundbehandlingen kostar detta extra. Våra frisörer kommer alltid att göra en ungefärlig beräkning i konsultationen på hur mycket färg som behövs och var priset kommer att landa. Detta får du alltid godkänna innan ni sätter igång. Kom gärna in, eller ring en av våra salonger, så kan våra frisörer hjälpa dig att boka och sätta av tillräckligt med tid.

Hur bokar jag en ombre?

Om det är första gången du ska göra en ombre rekommenderar vi dig att ringa in eller besöka oss för att boka din tid. Då kan frisören enklare sätta av tillräckligt med tid.

För att boka en Ombre online bokar du ’The Extra’, antingen med klippning eller endast slingningen. Lämna gärna ett meddelande om vad du har tänkt dig samt hur långt och tjockt hår du har.

För att boka tid, klicka HÄR.

Bayliage av Nicole på Salongen.