Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är vi otroligt glada och stolta över.

Emelie är nominerad i Årets Nykomling och Jovana i Årets Brud. Den 16 mars är det dags för Emelie och Jovana att delta i livemomentet inför årets jury och den 20 april är det sedan dags för den stora galan då vinnarna koras. Vi önskar Emelie och Jovana stort grattis och lycka till!

Ny hemsida!

  Äntligen är vår nya hemsida här! Som ni kanske har märkt under våren och sommaren har vi uppdaterat vår grafiska profil. Loggan har fått

Läs mer

Årets Frisör 2020!

Wowowow!  Vi är enormt glada och stolta att kunna berätta att Headon har två nomineringar i Årets Frisör 2020! Jovana Stojanovic som kammade hem titeln

Läs mer

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT