Headon Products

WE ARE LIVE!

Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder.

Nu har Headons egna produkter tagit plats på våra hyllor!

Det som började med en önskan om att ta fram ett riktigt grymt vax växte sig sedan till en dröm om en egen produktserie, komplett med alla de produkter våra frisörer vill jobba med.

Och nu är vi minsann på väg!

Det har varit ett långt och gediget arbete från Headons frisörer, för att säkerställa att de produkter vi släpper är just exakt så fantastiska som vi bestämde oss för.

Och vet du vad? Det är dom.

 

Den absoluta grundbulten i det här projektet var att skapa hårvårdsprodukter av riktigt hög kvalitet. Och om det är något vi på Headon kan, så är det hår. Utan våra fantastiskt kompetenta frisörer hade vi aldrig kunnat lansera de här produkterna.

Givetvis kommer ni kunna köpa våra produkter på alla våra salonger, men ni kan också köpa dem på vår sprillans nya webshop – www.headonproducts.com.

 

Klicka in er på hemsidan för att läsa mer ingående om produkterna, vad de innehåller och vem de passar, samt även tjuvkika på vilka produkter som är på ingång.

Och vi vet vad du undrar – Japp, självklart är våra produkter producerade i Sverige och 100% veganska!

Vi är övertygade om att ni alla kommer älska de här produkterna lika mycket som vi gör och vi är så otroligt förväntansfulla inför det här.

Och slutligen vill vi rikta ett stort tack till ER – våra fantastiska kunder! Utan er hade det här faktisk aldrig varit möjligt.

Utan er – inget Headon.

Så från alla oss på Headon – TACK!

 

 

 

 

 

Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är

Läs mer

Headon Products

WE ARE LIVE! Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder. Nu har Headons

Läs mer

Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak! Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life! Star for

Läs mer

Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu? Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer.

Läs mer

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT