Headon x Star for Life – Nu kör vi igen!

Ja, äntligen är det dags igen!

Den 22/3 klipper hela Headon till förmån för Star for Life. Under den här dagen går samtliga intäkter direkt till Star for Life. Förra året klippte vi in 220 000 kronor, alldeles makalöst. De insamlade pengarna gick främst till Star for Lifes mobila hälsokliniker, som besöker byar och skolor utan tillgång till sjukvård, men även till Star for Lifes insatser i Ukraina.

Detta år kommer intäkterna att gå till sponsring av Umbelebele High School i Durban, samt även Star for Lifes nya satsning Daughters of Africa Girls Clubs.

Headons grundare Henrik Danielsson på besök på en av Star for Lifes Girls Clubs i Sydafrika i februari 2023.

 

Daughters of Africa fokuserar på flickor och unga kvinnors situation i södra Afrika.

Flickor föds och lever ofta med orättvisor och svåra förutsättningar. De är särskilt drabbade av en komplex kombination av diskriminering, kunskapsbrist, fördomar och fattigdom.

I Daughters of Africa är flickorna helt i fokus för att förbättra deras förutsättningar. I olika workshops får de, tillsammans med Star for Lifes coacher, sätta sig in i frågor kring hälsa, sexualitet, jämlikhet och entreprenörskap. Det betyder i sin tur helt nya insikter och kunskaper.

I Girls Club får de vidare diskutera i en trygg miljö.

Läs mer om Daughters of Africa Girls HÄR.


 

I år planerar vi att slå föregående års rekord. Men för att göra det behöver vi er hjälp!

Passa på att både få frissan fixad OCH skänka pengar till Star for Life genom att boka en tid den 22/3.

BOKA DIN TID HÄR.

Det går också att bidra genom att swisha valfritt belopp till 900 16 11, märk ditt bidrag med ”Headon”.

Tack för att ni hjälper oss att hjälpa flickor och unga kvinnor i Södra Afrika!

 


 

Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är

Läs mer

Headon Products

WE ARE LIVE! Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder. Nu har Headons

Läs mer

Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak! Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life! Star for

Läs mer

Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu? Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer.

Läs mer

Headon x Star for Life – Nu kör vi igen!

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT