VI VANN! Årets Frisör 2024

VI VANN!🎉🎉🎉

I lördags var det äntligen dags för frisörbranschens stora årliga höjdpunkt – Årets Frisör.  Under pompa och ståt delade Frisörföretagarna ut priser i flertalet kategorier, varav Headon var nominerade i tre – Brud, Nykomling och Arbetsgivare.

Kvällen inleddes med att Headons lysande unga stjärna Emelie Wihlborg fick gå upp på scen för att ta emot pris för Årets Nykomling.

 

”Lyfter känslan utifrån sin moodboard och tankegång till en snygg och välgjord frisyr. Frisören påvisar hög teknisk kunnighet och visar att hon har framtiden för sig” löd juryns motivering.

Stort grattis Emelie, en verkligt välförtjänt vinst!

Den tidigare tvåfaldiga vinnaren i kategorierna Dam och Herr, Jovana Stojanovic, tog sig an en ny spännande utmaning i årets tävling. Jovana skapade ett fantastiskt bidrag i kategorin Årets Brud och nominerades där tillsammans med tre andra enormt skickliga och rutinerade frisörer. Det blev tyvärr ingen vinst för Jovana i år, men vi är så otroligt stolta över Jovanas nominering och hennes fantastiska bidrag.

I Årets Arbetsgivare var det också stark konkurrens med några av landets ledande frisörföretag nominerade.

”Med ett stort personligt engagemang och ett närvarande ledarskap skapar Årets Arbetsgivare ett hållbart arbetsliv och en arbetsplats där man vill stanna och växa tillsammans.” Löd motiveringen från juryn för priset Årets Arbetsgivare.

Vinsten av Årets Arbetsgivare 2024 i branschens största tävling är ett fint kvitto på det arbete vi har lagt ner. De senaste två åren har vi fokuserat på att bredda vår verksamhet med fler ben att stå på, för att kunna erbjuda våra medarbetare ytterligare möjligheter att utvecklas inom olika områden. Genom fokus på såväl företagsutveckling, våra egna produkter Headon Products, samt kreativitet och fritt skapande.

Denna vinst är en vinst för hela Team Headon och enormt värdefull i det arbete vi utför, för att fortsätta vår vision med att skapa ett av Sveriges ledande salongskoncept. Vårt mål är att fortsätta växa med fler enheter, fortsätta utveckla våra medarbetare och bli ännu vassare på service, kvalitet och hållbarhet.

Vi på Headon är otroligt stolta över detta. 🧡🧡🧡

Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är

Läs mer

Headon Products

WE ARE LIVE! Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder. Nu har Headons

Läs mer

Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak! Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life! Star for

Läs mer

Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu? Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer.

Läs mer

VI VANN! Årets Frisör 2024

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT