Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak!

Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life!

Star for Life är en icke vinstdrivande organisation som arbetar med skolungdomar i södra Afrika. Star for Life finns i dag i 120 skolor i Sydafrika och Namibia, och hittills har drygt 450 000 elever tagit del av Star for Life-metodiken. Läs gärna mer om Star for Lifes arbete HÄR.

 

 

Den 21-25/3 anordnar vi en Star for Life-vecka på Headon ute på våra salonger. Under veckan kommer varje salong under vars en dag att skänka alla intäkter på både behandlingar och produkter direkt till Star for Life. Pengarna kommer att gå till Star for Lifes mobila hälsokliniker, läs gärna mer om dessa HÄR.

Vill du vara med och bidra, passa på att boka in dig på en av dessa dagar, då går din betalning direkt till Star for Life. På nedan dagar går även samtliga produktintäkter direkt till Star for Life.

Måndag 21/3 – Headon Limhamn
Tisdag 22/3 – Headon Live
Onsdag 23/3 – Headon City & Headon Hyllie
Torsdag 24/3 – Headon Slottsstaden
Fredag 25/5 – Headon Möllan

Under hela veckan kommer vi även att sälja Star for Life-armband på alla våra salonger. Ett armband kostar 200 kronor och denna summa ger en ung person i södra Afrika möjlighet att delta i Star for Life-programmet under ett helt år.

Vill du bidra genom att swisha en valfri summa till Star for Life så finns det QR-koder för detta ute på alla salonger under hela veckan.

Vi vill tacka våra leverantörer som också är med oss under den här veckan. 

L’Oréal bidrar genom att skänka alla intäkter från sålda produkter från Kérastase och L’Oréal TecniArt.
Baldacci bidrar genom att skänka alla intäkter från sålda produkter från Evo och Olaplex.
Quality Hotel View bidrar med ett presentkort på en övernattning för två som tävlas ut. Vill du vara med och tävla om detta? Håll utkik på Instagram under nästa vecka!

Ett stort tack till våra fantastiska leverantörer!

 

Vi är otroligt glada och stolta över detta samarbete och vi hoppas att ni vill vara med och bidra tillsammans med oss.

Vi ses på Headon vecka 12!

Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är

Läs mer

Headon Products

WE ARE LIVE! Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder. Nu har Headons

Läs mer

Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak! Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life! Star for

Läs mer

Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu? Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer.

Läs mer

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT