Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu?
Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer. Detta innebär att vi inte längre har restriktioner på hur många som får vistas i våra lokaler. På Headon kommer vi dock att fortsätta nästan exakt som tidigare, genom att fortsätta ta ansvar för att minska smittspridningen. Så vad innebär detta i praktiken?
– Skyltarna om maxantal i salongerna kommer att plockas ner från våra entrédörrar, men vi kommer att fortsätta sprida ut oss och hålla avstånd, precis som tidigare.
– Vi ber er vänta utanför salongen tills det är er tur, vi ber även alla sällskap att vänta utanför.
– Vill ni att er frisör bär munskydd och/eller visir? Inga problem, det fixar vi! Be om det när ni bokar, eller när ni kommer till salongen.
– När ni kommer till salongen ber vi er tvätta händerna, er frisör gör givetvis detsamma innan de tar emot er.
– Vi fortsätter med strikta tvätt- och städrutiner, för att säkerställa att våra lokaler håller hög hygienstandard.
Tack för att ni hjälper oss att minska smittspridningen!

Årets Frisör – Grattis!

Stort grattis till Jovana Stojanovic och Emelie Wihlborg som är nominerade i Årets Frisör 2024! Dessutom är Headon nominerad i kategorin Årets Arbetsgivare, det är

Läs mer

Headon Products

WE ARE LIVE! Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna berätta den här fantastiska nyheten för alla er kunder. Nu har Headons

Läs mer

Headon x Star for Life

– klipp dig för en god sak! Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Star for Life! Star for

Läs mer

Lättade restriktioner

Lättade restriktioner – vad händer nu? Från och med 15 juli tar man bort regeln som kräver ett visst antal kvadratmeter per person i inomhusmiljöer.

Läs mer

Headon Blogg

På Headon börjar ditt besök alltid med en grundlig konsultation. Du och din frisör kommer gemensamt överens om vad som ska göras och din frisör kommer att ge en uppskattad prisbild utefter vad ni kommit överens om. Alla våra priser är från-priser.

Latest posts

KONTAKT