Malibu C

Produkter och behandlingar som rensar håret på orenheter, beläggningar och oönskad färg.

Malibu C

Produkter och behandlingar som rensar håret på orenheter, beläggningar och oönskad färg.

Vad är Malibu C?

Malibu C består av flertalet produkter för salongsbruk. Alla produkter jobbar med att återställa håret  och rensa det från en mängd olika yttre påverkningar såsom mineraler och metaller från vårt vatten, tidigare färgningar osv. 

Vilka salongsbehandlingar finns och hur vet jag om jag behöver en?

Malibu C finns i en mängd olika behandlingar beroende på kundens behov. Genom en ordentlig konsultation bedömer frisören om och i så fall vilken behandling ni bör göra. I många fall uppnås det bästa resultatet genom en kombination av behandlingar. 

Crystal Gel
Rengör och frigör håret från mineraler, metaller och andra färgblockerande ämnen. Tar bort missfärgningar som orsakats av beläggningar från egen brunn och förbereder håret för en maximal färgupptagning. Kan med fördel göras inför varje färgbehandling för att maximera resultatet.

CPR
Avfärgningen som är första steget till en skonsam färgkorrigering. Produkten tar bort oänskat pigment från oxiderande hårfärg. Frigör även håret från mineraler, metaller och andra färgblockerande ämnen.

DDL XL
Tar bort oönskade direktverkande färgpigment/enkomponentsfärg. Kan även ljusa upp hårets naturliga pigment. Används vid färgkorrigering och allra helst med CPR som första steg. 

QUICK FIX
Den snabba lösningen när du ångrar dig. Används på det oönskade resultatet inom 24 timmar. Tar bort kalkavlagringar och lättare mineralbeläggningar. En ny färgbehandling kan utföras direkt efter användningen av Quick Fix.

Vad kostar Malibu C och hur bokar jag det?

Priset på en behandling varierar beroende på hur lång tid som behövs. Genom en grundlig konsultation kan din frisör uppskatta vad som behöver göras, hur lång tid som kommer att behövas och vad priset kommer att landa på.

Quick Fix börjar på 105 kronor, övriga behandlingar på 310 kronor. Utöver grundpriset debiterar vi även för tiden som behandlingen tar. Eftersom det är individuellt hur lång tid som kommer att behövas går det inte att säga ett fast pris utan en konsultation. 

Eftersom dessa behandlingar är så pass skräddarsydda efter kundens behov går det ej att boka dem online. Om du är nyfiken på Malibu C och vill boka in en behandling, ring eller besök oss så ser vi till att avsätta tillräckligt med tid.