Nyansering

Vad är nyansering och när behövs det? Vi svarar på dina frågor!

METAL DX

Vad är Metal DX och hur vet jag om jag behöver den? 

Vad är metal dx?

Metal DX är en serie av såväl salongsprodukter, som produkter för hemmabruk. Serien riktar sig till dig som har blekt eller färgat hår, eller som behöver rensa håret från metaller, mineraler och beläggningar.

Vilka produkter finns i serien och hur används dom?

Metal DX Treatment Spray är en förbehandling som neutraliserar metallpartiklar. Metallpartiklar, så som koppar, samlas i hårfibern vid varje tvätt och kan leda till att håret skadas vid färgning eller blekning.

Sprayen appliceras i torrt hår, före färgning eller blekning. Genom att neutralisera överskott av kopparartiklar skyddas hårfibern före alla tekniska behandlingar, vilket ger ett jämnare resultat med ökad glans. 

Metal DX Schampo är ett professionellt schampo för hemmabruk, som avlägsnar metallpartiklar. Används efter alla typer av professionell hårfärgning eller blekning. Produkten, som är berikad med Glicoamine och Ionene, rengör hårfibern genom att avlägsna anhopningar av föroreningspartiklar. Håret ser sunt ut samt återfår glans och elasticitet.

Metal DX Mask är en inpackning för hemmabruk som tränger in på djupet och ger näring till håret.

Metal DX Oil är en koncentrerade olja berikad med Glicoamine som skyddar håret från ansamlingar av metallpartiklar. Oljan skyddar mot värme upp till 230°C ich rekommenderas för alla hårtyper –  färgbehandlat, skadat, blekt och naturligt hår.

Vad KOSTAR metal dx?

Metal DX Treatment Spray bokar du som en tilläggstjänst till din klipp- färg- eller slingbehandling. Den kostar endast 70 kronor.

Metal DX Schampo – 357 kr.

Metal DX Mask – 401 kr.

Metal DX Oil – 405 kr.

Slingor + Nyansering av Elin, Slottsstaden
Slingor + Balayage + Nyansering av Madde, Möllan
Balayage + nyansering av Paula, Live