Olaplex

Räddaren i nöden för blekt och slitet hår.

Olaplex

Räddaren i nöden för blekt och slitet hår.

Vad är Olaplex?

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Produkten tränger in i hårstrået och reparerar det inifrån. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår.

När och hur använder man Olaplex?

Olaplex är en kur som lämpar sig särskilt bra i samband med färgbehandlingar, för att skydda och stärka håret under färgningen/blekningen. Den gör ingen skillnad på färgresultatet, utan verkar endast stärkande och minskar risken för det slitage som en färgbehandling kan innebära. Behandlingen kan även göras i samband med en klippning för att stärka håret. 

Vi rekommenderar Olaplex till alla som bleker eller färgar sitt hår, fönar eller använder plattång, samt om du upplever ditt hår slitet och skört. Olaplex kan du boka som en tilläggstjänst till din klipp- eller färgbehandling, samt även som en fristående behandling. Utöver salongsbehandlingarna finns det även ett antal produkter för hemmabruk.

Vad kostar Olaplex och hur bokar jag en Olaplexbehandling?

Du kan boka Olaplex som en fristående behandling eller som en tilläggstjänst till en behandling som inkluderar hårtvätt (klipp, färg/sling eller styling).

När du bokar en Olaplexbehandling tillsammans med en klippning eller styling lägger vi till 30 extra minuter, för att låta produkten verka. Bokar du din Olaplex tillsammans med en färg- eller slingbehandling behöver vi bara lägga till 15 minuter extra tid, då vi även har färgens verkningstid tillgodo.

Olaplex i en klippning kostar 635 kr, inklusive 30 minuters extra tid.
Olaplex i en färg- /slingbehandling kostar 430 kr, inklusive 15 minuters extra tid.

En fristående Olaplexbehandling tar 60 minuter och kostar 1070 kr.

Olaplex för hemmabruk
olaplex för salongsbehandlingar
Olaplex stärker blekat och färgade hår